Úterý 4 (31.3.) - Poslední týden ve škole



Zahajuji poslední týden mého studia. Do školy jsem přišel s takovým provinilým pocitem. Ale ještě před hlavním vchodem jsem potkal Marion a ta se hned ptala, jak jsem si to užil. Stále jsem plný nadšení. Určitě to ze mě bylo cítit a bylo to na mě vidět. Měla z toho neskrývanou radost a hned mě uklidnila, abych si z jedním dnem zameškané výuky nelámal hlavu.

Navíc mě hned na začátku požádala, abych o tom svém výletu povyprávěl. Musím říci, že jsem se uvnitř tetelil radostí jak malý kluk, když mi nakonec zatleskali. Já se stejně v mnoha směrech jako malý kluk cítím.

Teď už je po vyučování. Před chvílí jsem s tou dobrou duší (mimochodem je stejně stará jako já) plánoval trasu Jižním ostrovem zpátky do Aucklandu. Podél západního pobřeží a několika národních parků. Chci projet  pohořím (národní park Aoraki), kde leží jejich nejvyšší hora Mount Cook (3754m).

Za chvilku jdu domů a budu dopisovat zážitky z cest. Každopádně musím omezit umisťování fotografií k článkům, zabírá mi to spoustu času. 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů
desna_foot