Pondělí 3 (23.3.) - pokus o 1. den v nové škole



Podle průvodního dokumentu jsem měl být dneska před devátou v nové školičce a absolvovat vstupní test. Tak jsem před devátou vyrazil. Do školy je to méně než pět minut. Ale už včera mi Sue (paní domácí) říkala, že dneska mají svátek. Je to tak. Takže jsem doma a mám celý dnešní den na vyřízení restů a zařízení dalších nezbytností.

Dnešní den, resp. jeho začátek, si nechám na potom. Teď jdu na dopsání dnů strávených na cestě sem. Vlastně nejdřív sem dám fotku toho přenádherného baráčku, postaveného přímo na ulici, na břehu jezera. Tady, jak doufám, budu pobývat příštích 14 dnů.

 Cestou zpátky jsem se zastavil na břehu a udělal pár fotek, když sluníčko bylo ještě nízko, jednu sem přiložím hned a pak jdu fakt na ty staré resty. Dělá se krásný den. Podle předpovědi, by mělo být dneska hezky a zítra hůř a pak zase hezky. Ten "žabák" v televizi (těžko mu říkat rosnička) říkal, že to bude jako na houpačce. Nahoru dolů, to jsem zvědav jak mu to vyjde. Mně z toho prozatím vyplývá, že ten hezký den strávím dopisováním restů. Ale co, prozatím mám kliku, takže mu to nejspíš nevyjde.

Tak tady je jedna z těch ranních fotek, ale teď už fakt jdu na ty starší nedopsané dny.

Celé to pondělí, až do hluboké noci (ostatně jako obv.) jsem třídil fotky a vzpomínky a dopisoval tenhle deník. Ke včerejšku (dopisuju to v úterý) se mi už opravdu nechce nic dodávat. Snad jenom to, že to tomu žabákovi vyšlo. Je docela chladno. Pro Středoevropana žádný problém, ale docela mě pobavilo když jeden z těch brazilských studentů měl při procházce městem na rukou takové docela naducané černé rukavice. To by mě zajímalo, jak se mu tady v tom chladu spí..... 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů
desna_foot